Algemene voorwaarden en verzendkosten

Algemene voorwaarden Atelier Tante Honnepon

Algemeen
Door het plaatsen van een bestelling geeft U te kennen dat U met de algemene voorwaarden akkoord gaat.

Prijzen
Alle prijzen op de website zijn in Euro’s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.

Betaling
Nadat U een bestelling heeft geplaatst, krijgt U een mailtje met de bevestiging van de bestelling, de betaalgegevens van Atelier Tante Honnepon en de totaalprijs van de bestelling inclusief verzendkosten.
De bestelling wordt maximaal 7 dagen voor U gereserveerd, hierna gaan de producten terug in de verkoop. Na 5 dagen krijgt U een herinneringsmail.

Verzending
Bij bestellingen boven de € 150.- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Producten worden verzonden via PostNL. Afhankelijk van de grootte van het product moet gekozen worden voor brievenbuspost of pakketpost.
Voor brievenbuspost gelden de volgende tarieven:
0-50 g € 1,82
50-100 g € 2,73
100-350 g € 3,64
350g -2 kg € 4,50

Voor pakketpost rekenen wij € 7,25.

Afhalen is ook mogelijk. Wij zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Dit kan bij het bestellen worden aangegeven. Voor het afhalen moet men wel een afspraak maken.

Aansprakelijkheid
Atelier Tante Honnepon is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport. Wilt U Uw brievenbuspost of pakketje verzekerd verzenden dan kost dit € 7.95 extra.

Levertijd
Na betaling streeft Atelier Tante Honnepon ernaar de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Voor producten op maat die nog gemaakt moeten worden, streeft Atelier Tante Honnepon naar een levertijd van maximaal 7 dagen voor de geboorteslingers en kussens en een levertijd van maximaal 3 weken voor de tipi/speeltenten. De gestelde levertijd is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Atelier Tante Honnepon stuurt een e-mail als bevestiging dat het product is verzonden naar de klant.

Retour- / herroepingsrecht
De klant heeft het recht het product binnen een periode van 14 dagen aan te melden voor retour. De klant is gehouden eerst een e-mail hierover te sturen naar tantehonnepon@online.nl , of het modelformulier herroeping te sturen, alvorens over te gaan tot terugzending. U heeft dan nog 14 dagen om het product terug te sturen. Terugzending van het product dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuw staat verkerend. Het terugzenden van het product komt geheel voor rekening en risico van de klant.
Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die volgens specificaties van de klant zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk of producten die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.
Het retourbedrag inclusief de verzendkosten van de heen verzending worden op dezelfde manier gedaan als de consument.

Klachtenafhandeling
Alle producten van Atelier Tante Honnepon zijn handmatig gemaakt. Hier wordt veel zorg aan besteed. Mocht er onverhoopt een klacht zijn, dan kan er samen met de klant naar een oplossing worden gezocht. Ook wil ik U nog verwijzen naar de klachtenregeling en het Europees ODR platform.

Privacy
Atelier Tante Honnepon respecteert de privacy van de klant en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. Gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld.

Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen, maten, kleuren op de website van Atelier Tante Honnepon, gelden bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Alle foto’s op de website zijn van Atelier Tante Honnepon. Het is niet toegestaan foto’s en/of producten te kopiëren

Voor alle producten geldt dat zij niet geschikt zijn voor kinderen jonger dan 3 jaar.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2024 tantehonnepon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel