Retourneren

Retour- / herroepingsrecht
De klant heeft het recht het product binnen een periode van 14 dagen aan te melden voor retour. De klant is gehouden eerst een e-mail hierover te sturen naar tantehonnepon@online.nl , of het modelformulier herroeping te sturen, alvorens over te gaan tot terugzending. U heeft dan nog 14 dagen om het product terug te sturen. Terugzending van het product dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuw staat verkerend. Het terugzenden van het product komt geheel voor rekening en risico van de klant.
Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die volgens specificaties van de klant zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk of producten die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.
Het retourbedrag terugbetalen geschiedt (inclusief de verzendkosten van de heen verzending) op dezelfde manier als gedaan door de consument.

Klachtenafhandeling
Alle producten van Atelier Tante Honnepon zijn handmatig gemaakt. Hier wordt veel zorg aan besteed. Mocht er onverhoopt een klacht zijn, dan kan er samen met de klant naar een oplossing worden gezocht. Ook wil ik U nog verwijzen naar de klachtenregeling en het Europees ODR platform.

Modelformulier Herroeping:

 

© 2012 - 2024 tantehonnepon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel